• Søndersøskolen
  • Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
  • Dorte Volfred Christensen den 30-08-2015
    Dejligt at se så mange løbeglade elever, forældre og personaler til Søndersø byløbsmiley
  • Christina Cindie Olesen den 21-08-2015

Sådan her kan I sende beskeder til SFO via forældreintra.
    Tryk på beskeder i højre side, vælg efterfølgende ny besked. Det er vigtigt at det er skolens medarbejder der er vinget af, inden i vælger SFO-SFO som modtager.
    Disse beskeder skal sendes til os inden kl 11.30, så vi når at få beskeden til SFO starter.
    Vh. Personalet i SFO

• Jan Lohmann den 13-08-2015
    Morgentrafik ved afd. Nordmark

Vi har fået en del henvendelser vedr. morgentrafikken ved afd. Nordmark og vi vil gerne opfordre til, at der ikke parkeres i vejsiden ved skolepatruljen. Det ødelægger udsynet for skolepatruljen og gør derved deres opgave svær.

I buslommen må der ikke parkeres, da området kun må bruges som afsætteplads. Det er kun busserne, som må parkere her.

Vi opfordrer til, at børnene sættes af ved hallen og går til afd. Nordmark via stisystemet.

Skolens ledelse
    Flemming Dahlqvist den 10-08-2015
    Velkommen tilbage fra sommerferien. Vi ønsker alle et godt skoleår. Læs velkomstbrev vedhæftet. Flemming
    Niels Corfitz Andersen den 02-06-2015
    Hermed information fra Tandplejen.