• Søndersøskolen
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Lis Kaa den 29-06-2014
    Vær  opmærksom på www.gratisbørnebøger.dk
    Fra  den  27.  juni og ferien ud er der 20 gratis børnebøger til rådighed.
    Og det er lige netop de populære forfattere, som børnene kender, der har sat nogle af deres bøger på nettet. Rigtig god fornøjelse.
    Mange rare hilsener
    Lis
    Flemming Dahlqvist den 27-06-2014
    God sommer til alle. Læs vedhæftede sommerferiebrev. Flemming
    Jan Lohmann den 27-06-2014
    Til alle på afd. Nordmark

Månedsnyt for juni fra Søndersøskolen, afd. Nordmark.

Jan Lohmann
    Afdelingsleder for indskoling og SFO
    Ringetiderne næste skoleår.
    Se ringetiderne for de forskellige afdelinger i det vedhæftede dokument. Hver afdeling har sit sæt ringetider. mvh Flemming
    Flemming Dahlqvist den 26-06-2014
    Kommunen begynder fra august at dele computere ud til alle elever og pæsagogisk ansatte. Læs vedhæftet om baggrunden. Flemming
    Læs vedhæftede folder om folkeskolereformen på Søndersøskolen. Flemming
    Lis Kaa den 20-06-2014
    Præmier for at læse i ferien.....

Vær med i den  landsdækkende  kampagne: Sommerbogen. Børn kan mellem den 20. juni og 22. august deltage i en konkurrence. Ved at anmelde bøger og film kan man vinde  bl.a.  en iPad og bøger. Opret en profil på pallesgavebod.dk og anmeld  tre bøger eller videoer. Derefter printes et læsebevis fra hjemmesiden. Det udløser  en gave på et af de tre nordfynske biblioteker samt en lodseddel til lodtrækningen.
    Rigtig god sommer. Og god fornøjelse.
    Mange rare hilsener
    Lis  Kaa
    Flemming Dahlqvist den 20-06-2014

Til alle elever og forældre på Søndersøskolen.
    Som tidligere nævnt, bliver mødetiderne ændret fra august i år, sådan at første lektion starter kl. 8:00. Det er et tidspunkt, vi har valgt, fordi elevernes samlede dag bliver mere harmonisk på den måde: der bliver kort tid i morgen-sfo og længere tid om eftermiddagen. Ved at møde tidligere får eleverne mere tid til fritidsaktiviteter, sport og lignende.
    Mødetiden om morgenen gælder for alle klasser – bortset fra 10. klasse, der møder 8:45 hver dag.
    Hvis man går i indskolingen, får man fri hver dag kl. 14:00, hvorefter der er sfo for 0.-2. klasse, og Klub for 3. klasse – ganske som der plejer at være.
    Går man på mellemtrinnet har man fri kl. 15:00 mandag, onsdag og torsdag, mens det er kl. 14:00 tirsdag og fredag. Også for mellemtrinnet er der Klub, der starter, når skolen slutter. Det er der ikke lavet om på.
    Overbygningen slutter hver dag kl. 15:00 – bortset fra 10. klasse, der slutter kl. 14:00
    Vi vender snarest tilbage med mere info om, hvordan Søndersøskolen kommer til at se ud i reformen

Flemming

Niels Corfitz Andersen den 19-06-2014
    Hermed skolebestyrelsens referat fra maj 2014.

Mødet omhandlede især noget om:
    - Det kommende byggeri
    - Idrætsland
    - Kursus for skolebestyrelsen
    - Genenmgang af toiletterne
    Flemming Dahlqvist den 28-05-2014
    Skolebestyrelsesvalget.
    Her kan du se, hvem der blev valgt til skolebestyrelsen for den næste fire-årige periode.
    Flemming
  • 06-08-2014
    17:00-21:00
    Leg på Steg - SØ + NO · A · B · C · *TS0 · *Y1 · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 2A · 2B · 2C · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 5A · 5B · Y1 · Y2 · TS0 · TS1