• Søndersøskolen
  • Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Flemming Dahlqvist den 29-08-2014
    Boden på afdeling Søndersø holder lukket i perioden fredag 5/9 til 12/9. Hav derfor en solid madpakke med. Flemming
    Jan Lohmann den 29-08-2014
    Til alle forældre

Vi vil gerne takke alle forældre for et stort fremmøde og god opbakning ved forældremødet i aftes.

Det var et godt møde, hvor vi startede ud med information om Folkeskolereformen og Den nye folkeskole, ved et fælles stormøde for afdelingens forældre, inden der blev afholdt forældremøder i de enkelte klasser.

Vi vedhæfter Undervisningsministeriets miniguide om Den nye folkeskole, samt Nordfyns Kommunes nyhedsbrev om Folkeskolereformen.

Skolens ledelse

Flemming Dahlqvist den 11-08-2014
    Læs tilføjelser til velkomstbrevet. Flemming
    Flemming Dahlqvist den 10-08-2014
    Læs vedhæftede skolestartsbrev. Flemming
    Flemming Dahlqvist den 26-06-2014
    Ringetiderne næste skoleår.
    Se ringetiderne for de forskellige afdelinger i det vedhæftede dokument. Hver afdeling har sit sæt ringetider. mvh Flemming
    Flemming Dahlqvist den 28-05-2014
    Skolebestyrelsesvalget.
    Her kan du se, hvem der blev valgt til skolebestyrelsen for den næste fire-årige periode.
    Flemming