• Søndersøskolen
  • Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Flemming Dahlqvist den 26-06-2015
    Tak til alle for skoleåret, der er gået. Vi ses til august. Læs sommerferiebrevet vedhæftet. Flemming
    Lene Buhrkall Møller den 17-06-2015

Information fra Fynbus

Nye køreplaner for lokalbusserne

I forbindelse med det nye skoleår får lokalbusserne i Nordfyns Kommune nye køreplaner pr. 10. august.

Køreplanerne er gældende for skoleåret 2015/2016.
    De nye køreplaner finder du på FynBus.dk under Nordfyns Kommune.

Øverst på siden over kommunens samlede oversigt over køreplaner finder du et link til en samlet oversigt over de ændringer, der er på lokalbusserne.
    Når du trykker på din køreplan, vil du kunne se både den nuværende og den kommende køreplan.

Lis Kaa den 11-06-2015
    Kære forældre i indskolingen.cool

Jeg har modtaget dette fra folkebibliotekerne i Nordfyns Kommune.
    Vh. Lis Kaa

Og det vil jeg gerne anbefale:

I sommerferien har vi en læselystkampagne på folkebibliotekerne i Nordfyns kommune. Kampagnen hedder Sommerbogen og er for alle børn mellem 7 og 14 år. Kampagnen går ud på at inspirere og motivere børnene til at læse bøger i deres sommerferie. Børnene skal læse og anmelde mindst tre bøger for at deltage i konkurrencen om forskellige bogpræmier i trykt og digital form.

I kan læse mere om baggrunden for Sommerbogen her http://projekt.pallesgavebod.dk/wp-content/uploads/2015/06/Baggrundsindformation-om-Sommerbogen-2015.pdf

Anne Mach Rasmussen

Bibliotekar

bibliotek & borgerservice

Søndergade 2 |  5450 Otterup | 64 82 86 80

www.nordfynsbib.dk  |  www.borger.dk  |  www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes logo

Niels Corfitz Andersen den 02-06-2015
    Hermed information fra Tandplejen.
    Flemming Dahlqvist den 22-01-2015

Kære Forældre!
    I forbindelse med skolens budgetlægning for 2015 er det nødvendigt at finde væsentlige besparelser.
    På skolebestyrelsesmødet mandag den 12. januar har bestyrelsen opstartet diskussion af, hvorledes der kan foretages besparelser uden at dette påvirker skolens kerneydelse dvs. undervisningen. Vi ønsker selvfølgelig at sikre, at vi til stadighed har et højt fagligt niveau på skolen.
    En væsentlig post på skolens budget er skoleboden. Denne kan ikke siges at være en del af skolens kerneydelse, og vi har derfor med stor beklagelse besluttet at nedlægge boden fra næste skoleår - dvs. pr. 1. august 2015.
    De berørte medarbejdere er blevet informeret om denne beslutning.
    Skolebestyrelsen vil på kommende bestyrelsesmøder undersøge og vurdere, om der kan findes alternative muligheder for at skabe en form for forplejning.

Skolebestyrelsen