• Jan Møller-Iversen den 24-05-2018
    Lidt kortere skoledage næste år på mellemtrinnet og udskolingen.
    Vi har sammen med skolebestyrelsen besluttet at gøre brug af muligheden for at benytte to-voksen ordning i to lektioner om ugen. Lovgivningen giver os mulighed for at afkorte skoledagen, hvis vi sætter to voksne på i de understøttende timer. Det har vi besluttet at gøre i to af de understøttende timer for næste skoleår og fastholder muligheden for at tilbyde lektiehjælp. Det betyder, at eleverne på mellemtrinnet og i udskolingen to dage om ugen kan få fri en time tidligere end i år.
    Beslutningen er truffet ud fra følgende argumenter:
    • Det giver nye muligheder i de timer, hvor der er to voksne på. Bedre muligheder for at tilgodese alle elever med undervisningsdifferentiering og holddeling til glæde for både faglige dygtige elever, og elever der har brug for ekstra opmærksomhed.
    • Ordningen giver også bedre samarbejdsmuligheder for de ansatte til bedre at kunne samarbejde om undervisningen og planlægge.
    Målet er altså:
    • At give gode arbejdsvilkår for de ansatte i forhold til at kunne samarbejde om undervisningen.
    • At eleverne modtager ekstra nærværende undervisning i løbet af ugen.
    • Derudover får eleverne en time tidligere fri to dage om ugen, så de bedre kan nå deres fritidsaktiviteter.
    Ordningen skal i første omgang køre det næste skoleår, hvorefter den skal evalueres.

Jan Møller-Iversen

Jan Møller-Iversen den 23-05-2018

Kære forældre og elever!

Vi er godt i gang med planlægningen af næste skoleår, og flere af jer forældre og elever har naturligvis spurgt til hvilke lærere, der skal have de enkelte klasser.

Da vi gerne vil i gang med at lave en god og tryg overlevering mellem de enkelte afdelinger, melder vi hermed ud, hvilke to hovedlærere de enkelte klasser skal have næste skoleår.

Der kan endnu ske nogle små justeringer, men de store linjer er på plads.

Lene Buhrkall Møller den 22-05-2018
    INFO TILMELDING SOMMERFERIEPASNING I SFO

Alle børn til og med 4. klasse kan tilkøbe sommerferiepasning.

Ugerne 28-29-30 og 31 er betalingsuger og koster 420,00 kr. pr. uge.

Ugerne 27 og 32 skal der ikke betales for, men her skal der blot gives besked i SFO’en mht.
    om barnet kommer i disse uger.

Der bliver åbent for tilmelding i perioden fra tirsdag den 22. 05.18 til og med fredag den 1.6.18.
    Vi opfordrer alle til at tilmelde så hurtigt som muligt, så SFO’erne kan få et overblik over, hvor mange børn der kommer i de enkelte ferieuger.

I skal tilmelde sommerferiepasning via denne App.

”Børn i Nordfyn”

App’en kan downloades i App store, Google Play og
    Itunes

Når I er logget på med enten kode eller NemID skal I klikke på + nederst på siden.

Herefter kommer der en menu på skærmen, og her skal I klikke på fri & ferie.

Herefter er der mulighed for, at tilmelde i en af de 4 SFO’er og i hvilke uger I ønsker.

Der er sommerferiepasning i følgende SFO’er;
    SFO-Havrehed, SFO- Søndersø, SFO-Nordvest og SFO-Bogense

Tilmeldingen er bindende, og der vil komme en særskilt opkrævning.

Har I spørgsmål hertil, er I velkomne til at kontakte skolen.

Lene Buhrkall Møller den 17-04-2018
    Så er det tid til at få bestilt genopfyldning af rejsekortet (Buskortet)  for skoleåret 2018 - 2019.
    Gerne så hurtigt som muligt og senest d. 1. juni 2018.
    Ansøgningen afleveres på kontorene til Judy eller Lene.

Ingen aktuelle nyheder