• Søndersøskolen
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Tine Holmsted Jensen den 26-09-2014
    OMLAGT UGE I UGE 41
    Kære elever og forældre på mellemtrinet

Hele ugen står i sundhedens tegn. Vi bryder skemaerne op og opretter i stedet for værksteder, der alle omhandler fysisk og mental sundhed.

Alle elever skal møde i tøj, der er rart at bevæge sig i. To dage skal de medbringe cykel og cykelhjelm (hvilke dage får de besked om i næste uge).

Vi prøver her at skitsere, hvordan dagene kommer til at se ud:

1. - 2. time: Morgensang, motion (udendørs) og en bolle, et stykke frugt og et glas vand.
    3. - 4. time: Alle er i et værksted sammen med andre børn fra afdelingen.
    Spisepause + langt frikvarter
    5. - 6. time: Alle er i et værksted sammen med andre børn fra afdelingen.
    Kl. 14 - 15 (mandag, onsdag og torsdag) er der læsebånd for alle elever. Dette er i studietiden
    .

Fredag er der trimløb, hvor alle skal ud at løbe. Sørg derfor for at have gode sko på, en god madpakke og en drikkedunk med.

Er der nogle forældre, der har lyst til og mulighed for at deltage til trimløbet - enten ved at løbe med rundt eller ved at stå post, er I meget velkomne. Giv dit barns klasselærer besked!

Med ønske om en fantastisk uge og en god efterårsferie til jer alle
    Mellemtrinslærerne

Flemming Dahlqvist den 15-09-2014
    Hermed sæsonens program fra Ungdomsskolen
    Niels Corfitz Andersen den 15-09-2014
    Hermed sidste nyt fra skolebestyrelsen.
  • Dorte Volfred Christensen den 12-09-2014
    Vi har modtaget et opslag om informationsaften torsdag d.2/10-2014 kl.19.00-21.00 vedr. alkoholbehandling. Læs vedhæftede fil, hvis dette har interesse.
    Jan Lohmann den 08-09-2014
    Til alle på afd. Nordmark

Månedsnyt for september fra Søndersøskolen, afd. Nordmark.

Jan Lohmann
    Afdelingsleder for indskoling og SFO

Gert Rosenkvist den 01-09-2014
    Morgentrafikken : Hjælp den nye skolepatrulje ved at respektere stopforbudet  ved Nordmarksvej. Når en bil standser for at sætte et barn af ved Nordmarksvej opstår let farlige situationer, som er svære at håndtere for skolepatruljen.
                                       Mvh. Gert Rosenkvist
                                      skolepatruljeinstruktør
    Jan Lohmann den 29-08-2014
    Til alle forældre

Vi vil gerne takke alle forældre for et stort fremmøde og god opbakning ved forældremødet i aftes.

Det var et godt møde, hvor vi startede ud med information om Folkeskolereformen og Den nye folkeskole, ved et fælles stormøde for afdelingens forældre, inden der blev afholdt forældremøder i de enkelte klasser.

Vi vedhæfter Undervisningsministeriets miniguide om Den nye folkeskole, samt Nordfyns Kommunes nyhedsbrev om Folkeskolereformen.

Skolens ledelse

• 07-10-2014