• Søndersøskolen
  • Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Lis Kaa den 21-05-2015
    Kære forældre til korbørn.
    Blot til orientering.
    Børnene deltager fredag formiddag i fejringen af skolens jubilæum / indvielse af byggeri.
    De skal synge fælles med andre børn fra afd. Søndersø.
    Altså befinder de sig sammen med to lærere på afd. Søndersø - vigtigt er det, at de selv har mad med i skole. De vil ikke kunne købe i boden..
    Mange rare hilsener
    Lis
    Dorte Volfred Christensen den 23-04-2015
    Hermed udtræksfagene for 9.årgang i 2014-15;
    biologi, skriftlig
    engelsk, skriftlig
    Niels Corfitz Andersen den 14-04-2015
    NYT  NYT   NYT   NYT   NYT   NYT  NYT  NYT  NYT  NYT  NYT  NYT  NYT
    Vi vil som noget nyt i Tandplejen fra d. 15/4-15 sende indkaldelser til jeres børn og unge til undersøgelser o.lign. ud på en SMS. Det er derfor vigtigt, at vi får jeres mobil nr. og at I husker at ændre det, hvis I får et nyt nr.
     I vil modtage en SMS, når vi har afsat en tid til jeres barn, vi vil derefter sende jer en påmindelse 4 dage før og 1 dag før, dette er for, at I har mulighed for at nå at melde afbud og ændre tiden, så vi kan bruge tiden til en anden, der har brug for vores hjælp.
    Nogle indkaldelser/breve vil stadig komme med posten

Information fra tandplejen om SAMTYKKE
    Husk at når jeres barn har været alene til undersøgelse på klinikken og skal have en tid til en behandling, skal I altid kontakte os for at få en tid og for at give samtykke til behandlingen.
    Hilsen Tandplejen.

Judy Nørgaard den 17-03-2015
    Info om transport til ungdomsuddannelser i skoleåret 2015/16

Elever i nuværende 9. og 10. klasser, som næste skoleår skal gå på en ungdomsuddannelse kan på www.ungdomskort.dk læse om ansøgning til transport til uddannelsen.

Nordfyns kommunes "Ansøgning om skolekort til bus - skoleåret 2015/16 skal således ikke anvendes, når eleven er tilmeldt en ungdomsuddannelse.

Flemming Dahlqvist den 22-01-2015

Kære Forældre!
    I forbindelse med skolens budgetlægning for 2015 er det nødvendigt at finde væsentlige besparelser.
    På skolebestyrelsesmødet mandag den 12. januar har bestyrelsen opstartet diskussion af, hvorledes der kan foretages besparelser uden at dette påvirker skolens kerneydelse dvs. undervisningen. Vi ønsker selvfølgelig at sikre, at vi til stadighed har et højt fagligt niveau på skolen.
    En væsentlig post på skolens budget er skoleboden. Denne kan ikke siges at være en del af skolens kerneydelse, og vi har derfor med stor beklagelse besluttet at nedlægge boden fra næste skoleår - dvs. pr. 1. august 2015.
    De berørte medarbejdere er blevet informeret om denne beslutning.
    Skolebestyrelsen vil på kommende bestyrelsesmøder undersøge og vurdere, om der kan findes alternative muligheder for at skabe en form for forplejning.

Skolebestyrelsen

• 27-05-2015