• Søndersøskolen
  • Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Niels Corfitz Andersen den 09-02-2016
    Til alle med interesse for Søndersøskolen.
    På afdeling Søndersø gik brandalarmen i dag kl. 13.30.
    Heldigvis meget uskyldigt, da det viste sig, at en gruppe elever i sløjdlokalet lavede bolsjer.
    Det forstyrrer desværre meget og længe, da det er brandvæsenet, der skal slukke alarmen.
    Det går der ca. 15 min. med.
    Niels Corfitz Andersen den 03-02-2016
    Fra 01/02 er Bine Mathiasen (Lovise og Jasper 0.b) og Jørgen Hundebøll Rasmussen (Kalle 2.b) blevet en del af skolebestyrelsen.
    Hermed velkommen til Bine og Jørgen.
    Tine Holmsted Jensen den 27-01-2016
    BLIV SET I TRAFIKKEN
    Lad dit barn, så vidt muligt, gå eller cykle i skole. Jo flere børn, der selv finder i skole, jo færre biler der skal rundt om skolerne, jo sikrere skolevej...
    For at kunne blive set i trafikken i de mørke morgentimer og sene eftermiddagstimer som cyklist, er det vigtigt at have gode cykellygter for og bag, reflekser på egerne og meget gerne også en refleksvest, -jakke eller taskeovertræk.
    Du har en afgørende rolle for dit barns trafiksikkerhed. Det allerbedste, du kan gøre, er at komme ud i trafikken og cykle med dit barn. Mange mindre børn har svært ved at holde balancen på cykel, når han/hun skal give tegn og se sig tilbage. Men det er altafgørende at få styr på. For først når dit barn kan beherske sin cykel, kan han/hun fokusere på, hvad der sker i trafikken.
    Mellemtrins- og udskolingselever kan også have brug for at få repeteret trafikregler; hvorfor cykelture med de større børn også er vigtige.

God tur – og spænd cykelhjelmen!
    Venlig hilsen Elsebeth og Tine (Færdselskontaktlærere)
    Christian Simonsen den 26-10-2015
    Kære forældre

Børn udvikler sig og lærer sig selv og andre at kende gennem kroppen og er født med en naturlig bevægelsesglæde. Vi vil gerne skabe gode rammer for bevægelse og udvikling i vores SFO. Derfor starter vi fra uge 45 op med at lave bevægelseslege mandag, onsdag og torsdag i tidrummet hvor vi alle er ude lige efter skole. Om tirsdagen går vi i gymnastiksalen, hvor der veksles mellem spontane og planlagte aktiviteter. Om fredagen starter vi atter op med løbeklub, hvor vi mødes i skolegården efter skoletid. De børn der deltager får et løbekort, som får et klip, hver gang barnet deltager og for hver 5. gang der deltages får barnet et nyt løbemærke, som viser, at de har været med 5, 10, 15 osv. gange.

Aktive hilsner
    SFO'en