• Søndersøskolen
  • Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Gert Rosenkvist den 01-09-2014
    Morgentrafikken : Hjælp den nye skolepatrulje ved at respektere stopforbudet  ved Nordmarksvej. Når en bil standser for at sætte et barn af ved Nordmarksvej opstår let farlige situationer, som er svære at håndtere for skolepatruljen.
                                       Mvh. Gert Rosenkvist
                                      skolepatruljeinstruktør
    Flemming Dahlqvist den 29-08-2014
    Boden på afdeling Søndersø holder lukket i perioden fredag 5/9 til 12/9. Hav derfor en solid madpakke med. Flemming
    Jan Lohmann den 29-08-2014
    Til alle forældre

Vi vil gerne takke alle forældre for et stort fremmøde og god opbakning ved forældremødet i aftes.

Det var et godt møde, hvor vi startede ud med information om Folkeskolereformen og Den nye folkeskole, ved et fælles stormøde for afdelingens forældre, inden der blev afholdt forældremøder i de enkelte klasser.

Vi vedhæfter Undervisningsministeriets miniguide om Den nye folkeskole, samt Nordfyns Kommunes nyhedsbrev om Folkeskolereformen.

Skolens ledelse

Flemming Dahlqvist den 11-08-2014