• Søndersøskolen
 • Nordmarksvej 2, 5471 Søndersø
 • 64 82 84 00
 • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • Lis Kaa den 13-10-2016
  smiley  BØRNEKORET PÅ AFD. NORDMARK

  Kære børn og forældre i 1.-2.-3. klasse.

  Koret på afd. Nordmark inviterer nu flere sangglade børn med til at synge om mandagen fra kl. 14.15-15.00. - Det er gratis at gå til kor, og vi mødes i musiklokalet.

  Efter efterårsferien skal vi til at hygge os med alle de dejlige julesange, og forude kan vi også glæde os til et Luciaoptog.

  Nye børn må prøve to gange, inden de binder sig til at gå til kor i perioden indtil jul. Altså er der mødepligt, hvis man vil deltage i kirken til jul og til Luciaoptoget.

  Mange rare hilsener
  Poul, Susanne O og Lis
 • ikon
  Niels Corfitz Andersen den 12-10-2016
  Hermed nyhedsbrev fra skolens ledelse.
 • Dorte Volfred Christensen den 12-10-2016

  Uddannelsesmesse 2016

  Nordfyns kommune afholder igen i år uddannelsesmesse for alle 8., 9. og 10. klasser.

  Messen bliver afholdt på Nordfyns gymnasium, Højagervej 25, 5471 Søndersø, onsdag den 23. november.
  Formålet med uddannelsesmessen er at åbne elevernes øjne for mange forskellige uddannelser og dermed kvalificere deres valg på længere sigt. Forældrene har en stor rolle i deres børns valg af uddannelse, derfor er forældrene også inviteret til messe, onsdag den 23. november kl. 19.00 til 21.00 på Nordfyns gymnasium.

  Se bilag for program for dagen.

   

 • ikon
  Jan Møller-Iversen den 11-10-2016

   
  I Nordfyns Kommune starter nyankomne flersprogede elever direkte i de almene klasser på Søndersøskolen, Havrehedskolen, Bogense Skole og Sletten Skole.
  Den enkelte elev vil blive tilbudt undervisning i dansk som andetsprog på særlige hold ud fra individuelle behov.
  Baggrunden for denne beslutning er, at Nordfyns Kommune ser alle børn og unge som kompetente, ressourcestærke og værdifulde. Flersprogede børn og unge lærer hurtigere dansk og bliver integreret bedre, når de går i skole med danske børn og unge og bliver en del af det lokale fritidsliv.
  Det er en spændende opgave, som selvfølgelig stiller nye krav til ledelse og lærere her på skolen. Derfor bliver der snarest afholdt fagligt oplæg for medarbejdere. Oplægget skal give alle et fælles afsæt til arbejdet med straksintegration og give medarbejderne et indblik i de udfordringer, der kan opstå, når de nye elever modtages i klasserne – og give et bud på, hvor udfordringerne løses.
  Sletten Skole har stor erfaring med undervisning af elever med dansk som andet sprog, og vil fungere som videnscenter, hvor der kan hentes viden og fortsat kompetenceudvikling til Nordfyns Kommunes øvrige skolers medarbejdere.
  Vi håber, alle elever og forældre vil tage godt imod de nye elever og understøtte det vigtige integrationsarbejde.

 • Judy Nørgaard den 05-08-2016