• Søndersøskolen
  • soendersoeskolen@nordfynskommune.dk
    Lene Buhrkall Møller den 25-02-2015
    Så er tid for at ansøge om skolekort hos Fynbus for skoleåret 2015/2016

Ansøgningsskemaet ligger på skoleporten under skolebus-trafik - er vedhæftet denne besked, eller kan hentes på skolens kontor.
    Vi skal gerne have modtaget alle ansøgninger inden d. 10. april af hensyn til Fynbus.
    HUSK ikke at smide nuværende kort ud til sommer - det bliver nok bare tanket op!

Elever i nuværende 9. og 10. klasse, der skal gå på en ungdomsuddannelse næste skoleår, skal ikke søge om skolekort hos Fynbus.

Yderligere information vedr. skolekort findes på Nordfyns Kommunes hjemmeside.

Judy & Lene
    Jan Lohmann den 27-03-2015

Til forældrene

Søndersøskolen har fået lavet et par handicapparkeringspladser, som kan benyttes af handicappede, efter behov. Vi vil gerne opfordre til, at det kun er handicappede der bruger disse parkeringspladser.

Skolens ledelse

Lis Kaa den 24-03-2015
    Kære forældre i indskolingen.
    I løbet af denne uge får børnene en lille brochure med hjem fra Musikskolen.
    Så, hvis jeres barn skal gå til musik i det kommende skoleår - i Musikskolen, skal I huske tilmelding senest 7. april.
    Vh. Lis

Flemming Dahlqvist den 20-03-2015
    Jeg må desværre fortælle jer, at Steffen af personlige årsager stopper hos hos. Steffens timer overtages af Jan Kyhn, der har været fast vikar hos os siden august. Jan skal blot gøre nogle ting færdige på mellemtrinnet, hvor han har timer nu. Han er en erfaren lærer, der er godt kendt med undervisning i matematik og fysik/kemi i overbygningen. I kan således være trygge ved undervisningens kvalitet - men det er da ærgerligt med endnu et lærerskift. Det synes vi alle. Flemming
    Judy Nørgaard den 17-03-2015
    Info om transport til ungdomsuddannelser i skoleåret 2015/16

Elever i nuværende 9. og 10. klasser, som næste skoleår skal gå på en ungdomsuddannelse kan på www.ungdomskort.dk læse om ansøgning til transport til uddannelsen.

Nordfyns kommunes "Ansøgning om skolekort til bus - skoleåret 2015/16 skal således ikke anvendes, når eleven er tilmeldt en ungdomsuddannelse.

Flemming Dahlqvist den 15-03-2015
    Parkering forbudt i Kiss and ride'n. Vi oplever desværre, at der er forældre, der vælger at parkere i Kiss and ride'n ved afdeling Nordmark. Det må I ikke, for så kan bussen ikke komme forbi. I må køre ind og sætte jeres barn af - og straks køre igen. Hvis I vil parkere i længere tid, henviser vil til parkeringspladserne ved skolen, bag skolen og ved hallen. Flemming
    Flemming Dahlqvist den 22-01-2015
    Læs Ungdomsskolens program
    Flemming Dahlqvist den 22-01-2015

Kære Forældre!
    I forbindelse med skolens budgetlægning for 2015 er det nødvendigt at finde væsentlige besparelser.
    På skolebestyrelsesmødet mandag den 12. januar har bestyrelsen opstartet diskussion af, hvorledes der kan foretages besparelser uden at dette påvirker skolens kerneydelse dvs. undervisningen. Vi ønsker selvfølgelig at sikre, at vi til stadighed har et højt fagligt niveau på skolen.
    En væsentlig post på skolens budget er skoleboden. Denne kan ikke siges at være en del af skolens kerneydelse, og vi har derfor med stor beklagelse besluttet at nedlægge boden fra næste skoleår - dvs. pr. 1. august 2015.
    De berørte medarbejdere er blevet informeret om denne beslutning.
    Skolebestyrelsen vil på kommende bestyrelsesmøder undersøge og vurdere, om der kan findes alternative muligheder for at skabe en form for forplejning.

Skolebestyrelsen